- Af Eva Svendsen
den 17. januar 2014

Frøken Nørd og frøken Perfektionist har i de sidste to dag holdt fest. Frøken Nørd har fået lov til at lege og frøken Perfektionist har leget dirigeret. Ingen af dem er helt tilfredse. Frøken Nørd vil lege mere og frøken Perfektionist er småfornærmet, for Maraton med døden kom på nettet før designet var perfekt.

Sikke en historie jeg har gang i, for at fortælle at jeg har brugt både i dag og i går på at lave et design til min blog. Jeg kunne have valgt den nemme løsning og tilpasset mig selv til noget andre har designet. Men sådan er jeg ikke. Designet på min blog skal passe til mig og ikke omvendt. Hmm… måske jeg skulle overveje det næste gang jeg søger et job. Passer det her job til mig, i stedet for konstant at tænke på om jeg kan passe til jobbet.

Der er selvfølgelig også muligheden at stjæle med arme og ben. Eller som webdesignere ønsker at udtrykke det. ”Låne lidt her og der”. Ikke lige en stil der huer mit temperament. Min nørd har helt andre præferencer. Hun elsker ”Bottum-Up”. Nu må jeg vist udtrykker mig rigtigt. Hun vil helst bygge tingende på fra bunden. Vinden er magt. I det øjeblik jeg ved hvordan hjemmesiden er bygget op har jeg magt over den. Jeg har ikke lyst til at hjemmesiden skal have magt over mig.

Og så en lille tilståelse. Jeg ELSKER bare, når jeg, helt for mig selv, kan gå og synge: ”Se hvad jeg kan. Se hvad jeg kan. Kom nu og se det alle man. Jeg kan…”. Det giver sådan en god fornemmelse i maven, der lyser langt væk. Det gør mig så glad, når jeg kan mestre noget jeg ikke mestrede før.

Spekulere lidt på hvor jeg kan finde et job, der kan tilbyde mig det kick lidt oftere en engang om året. Det skulle gerne være på daglig basis, men engang om ugen er vel ikke for meget forlang. Hov, Hov! Ikke noget med at tænke sådan. Den slags skal ikke foregå på en arbejdsplads. Det skal holdes hjemme i privaten.

Nu råber frøken Perfektionist op igen. Hun havde ellers, lidt småfornærmet, accepteret at det var vigtigere at bloggen kom på nettet end at den var perfekt. Og ja, der er ikke nogle der kan dele dit indhold på de sociale medier. Og der mangler altså også nogle billeder. Jeg har heller ikke helt overvejet, hvordan har folk kan se forskel på, om det er dig eller en af tilskuerne til dit maraton med døden, der skriver et indlæg. Der er jo ikke noget navn på dine indlæg. Der mangler også en tidslinje og…

Kommer tid kommer råd. Min blog ser nogenlunde fornuftigt ud. Alt det der fancy lir og BLING BLING skal nok komme. Lige nu har jeg bare brug for et sted, jeg kan læsse alle mine tanker af. Og så vil jeg i øvrigt gerne have lov til at synes at jeg er lidt dygtig når jeg på under 48 timer kan få lavet et OK blog design op at stå.

Der er lukket for flere kommentarer