Kammerjunker

Kammerjunker
  – Super nemme!

Sværhedsgrad:
Tidsforbrug:
Sværhedsgrad:

Denne opskrift på kammerjunker er super nem. Jeg medgiver at de ikke ligner de gode kendte Karen Volf Kammerjunker, men smagen er helt i top.

 

Ingerdienser:

  • 125 g Hvedemel
  • 50 g Rørsukke
  • 1 tsk Vaniljesukker
  • ½ tsk Bikarbonat
  • 1 tsk Citronsaft
  • 50 g Smør
  • 1 skavt Æggehvide (ca. 1 stk.)

Fremgangsmåde:

  • Tænd ovnen ved 150 °C
  • Bland de tørre ingrdienser
  • Smuller smøret i de tørre ingredienser
  • Tilsæt citronsaften
  • Sammel dejen med æggehvide. Dejen skal være let klisteret
  • Tril dejen i små kugler på ca. 5 g og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir
  • Tryk kuglerne flade på midten med tommelfingeren
  • Bag kammerjunkerne i midten af ovnen i 20-25 min. De skal være let gyldne.
  • Når kammerjunkerne er kølet af kan de opbevares i en tætsluttende bøtte i op til en uge.
Anvendselsesforslag:

2 Kommentarer

  1. Anne siger:

    Så lykkedes det 😉

  2. lene bager hansen siger:

    den må jeg prøve, det lyder jo super nemt og elsker bare opskrifter hvor der skal et skavt af et eller andet i

Kommenter


NB! Felter markeret med "*" skal udfyldes. Din indtastede mail adresse vil ikke blive vist i kommentartråden. Der vil gå et stykke tid før din kommentar kan ses, da alle kommentarer gennemlæses for upassende indhold, inden de godkendes. Kommentarer der vurderes at være spam, vil ikke blive vist!